Четвер, 28.03.2024, 22:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Початкова освіта Лисичанська

Новини зі шкіл міста

Головна » 2016 » Травень » 11 » День Цивільного захисту
20:39
День Цивільного захисту

Пам’ятаючи, що питання цивільного захисту особливо актуальними є в наш неспокійний час та у відповідності до плану роботи школи, учні початкових класів КЗ «ЛЗОШ Ι-ΙΙст. №18» взяли участь у комплексному заході «День Цивільного захисту».

Учасниками заходу стали всі члени шкільної спільноти: від першачка до директора школи, і кожен учасник отримав можливість або удосконалити свої знання про надзвичайні ситуації, або перевірити свої уміння діяти в надзвичайних ситуаціях.

Для всіх школярів цей день розпочався з урочистої лінійки та уроків цивільного захисту. На уроках та позакласних заходах у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, про план дій під час радіаційної небезпеки, техногенних, природних чи військових катастроф. Все, що говорили та дивилися в цей день діти (навіть їхні улюблені «мультики») мало не розважальний, а повчальний характер. Сподіваємося, що отримавши ту інформацію,яку надали дітям вчителі, наші учні будуть почуватися більш захищеними, ніж до цього дня.

Переглядів: 581 | Додав: vitusic2 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0