П`ятниця, 29.03.2024, 07:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Початкова освіта Лисичанська

Новини зі шкіл міста

Головна » 2017 » Лютий » 9 » ФОНТАН ЗІРОК – ДО МРІЇ КРОК!
00:00
ФОНТАН ЗІРОК – ДО МРІЇ КРОК!

Кожного року, діти початкової школи, з нетерпінням чекають можливості показати свої таланти, аби неначе зірочки засвітитися на сцені Комунального Закладу «Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №30».

І ось третього лютого ця мить настала – було проведено свято «Фонтан зірок»! На заході були присутні учні школи, їх батьки, вчителі та журі у складі: Петренко Ю.С. – заступника директора з виховної роботи; Растєряєвої О.В. - заступника директора з навчально-виховної роботи; Ейсмонт О.Ю. – шкільного психолога.

Свято розпочалося з найменших учасників конкурсу: учні 1-А класу (кл. керівник – Літвінова В.В.) з казкою «Марійка та Ведмідь». Всіх присутніх вразила активність дітей, масовість номеру, і, звісно ж, костюми Ведмедя та образ дівчинки Марійки.

Україна – простора та цікава країна, милозвучність української мови вражає, а традиції сягають давніх часів. Зачарували своїм виступом учні 1-Б класу (кл. керівник – Савицька О.Б.). Їх виконання українського таночку «Черевички» ще раз доводить, що талантами країна наша славиться!

Учні 2-А класу (кл. керівник – Тесля О.В.) виконавши танок «Україна» повернули присутніх до часів, коли люди жили у справжніх українських хатинах, прикрашених рушниками та оберегами; носили одяг з найрізноманітнішими вишиванками. Дивовижними були костюми у наших учасників, але, звісно ж, це не всі таланти нашої школи.

Наступним талантом є учень 2-Б класу – Матушкін Леонід (кл. керівник – Каменкова Н.А.), бо саме він, зігравши на сопілці, довів, що недарма вона є улюбленим інструментом українців, завдяки своєму привабливому співу.

Веселим та цікавим був номер учнів 3-А класу (кл. керівник – Степанова Т.В.). Діти підняли настрій кожному присутньому в залі своїми костюмами маленьких кухарів, ополониками, та насиченістю виступу!

Школа - це казка без кінця. Тому що на зміну тим, хто закінчив школу, приходять нові учні. І саме учні 3-Б класу (кл. керівник – Дюба

Г.Л.), виконавши танок «Маленькі зірочки» у шкільній формі, нагадали нам, що школа живе горінням дитячих і вчительських сердець. Життя в школі не стоїть на місці, все знаходиться в постійному русі і пошуках цікавого, нового, кращого ...

І ось довгоочікувана мить – «Чарівний вальс» 4-А класу (кл. керівник – Барбанягра В.А.), сповнений легкістю та ніжністю, що стало яскравим продовженням свята.

І на завершення, фіналом свята, став номер учениці 4-Б класу – Манець Євгенії (кл. керівник – Щербань О.І.), з таночком «Стильна красуня». Чудовий виступ, оригінальність та сприятливий настрій, створений за допомогою декорацій, розкрили акторський талант дівчинки, подарував чудовий настрій всім присутнім.

Незважаючи на юний вік, учасники переконали оточуючих у своїй щирості та гарній підготовці, трималися впевнено, завжди посміхалися, і просто причарували як журі, так і всіх присутніх у святковій залі. Кожен клас став переможцем у певній особливій номінації!

Загалом свято вийшло цікавим, як для дітей, так і для викладачів. Ми з радістю чекаємо нових заходів, які подарують нам позитивний заряд енергії на весь навчальний рік!

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 623 | Додав: vitusic2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0