Середа, 24.04.2024, 07:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Початкова освіта Лисичанська

Новини зі шкіл міста

Головна » 2016 » Листопад » 19 » Методика читання за авторською програмою О.М. Кушніра
18:28
Методика читання за авторською програмою О.М. Кушніра

Нещодавно на базі загальноосвітньої школи №12 було проведено міський семінар, присвячений ознайомленню вчителів з методикою читання за авторською програмою О.М. Кушніра.

На семінарі були присутні керівники шкільних методичних об’єднань, та методист міського МК Деркунська Інна Сергіївна. Перед вчителями виступили Деркунська І.С., яка привітала всіх вчителів і побажала успіхів в роботі. Директор школи- Ростовська Н.Ю. розповіла про школу, про роботу вчителів за методикою О.Кушніра

В семінарі взяли участь: заступник директора з виховної роботи- Дубова Н.О., вчителі початкових класів- Гусєва Р.А., яка познайомила з опитом своєї роботи з цієї методики. Свербиненко М.В.(4 клас) і Крупіна М.А.(3 клас) показали чудові уроки, де були показані елементи роботи з читання по методиці О. М. Кушніра. З цікавою доповіддю «Щоб книга увійшла в життя дитини» виступила вчитель ЗОШ №4 Дибтан Є.В.

Формування базових компетентностей учнів, удосконалення методичної культури вчителя та поліпшення його якості викладання – головне, до чого повинен прагнути кожен педагог. Тому дуже важливо самоосвічуватися і ділитися досвідом педагогічної роботи в рамках таких заходів, як семінари вчителів.

Всі гості семінару відзначили безсумнівну користь від проведеного семінару. За відгуками вчителів, вони отримали багато корисної інформації, познайомилися з творчо працюючими педагогами, оволоділи новими формами роботи з дітьми.

Високо оцінили наші гості роботу адміністрації та всього колективу по підготовці семінару.

Переглядів: 963 | Додав: vitusic2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0