П`ятниця, 29.03.2024, 04:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Початкова освіта Лисичанська

Новини зі шкіл міста

Головна » 2015 » Грудень » 25 » Школа помічників Святого Миколая
21:04
Школа помічників Святого Миколая

     Тиждень напередодні Свята Миколая дітлахи та дорослі  НВК "Гарант" готувалися до його зустрічі. Разом із родинами  вони долучилися до волонтерської акції для дітей дитячого будунку м.Щастя, що разтошований у зоні АТО. В минулому році другокласники очікували на подарунки від Миколая і приймали у гостях його помічників із подарунками - солдат, які боронили рідне місто.  А у цьому, 2015 році, самі стали помічниками Святого.Тиждень тривав цей благодійний проект, де щодня, ретельно та з любов`ю, збиралася велика посилка. Фрукти та солодощі, дитячі книжечки та навчальне приладдя, іграшки, речі та новорічні прикраси - все це ми передали   волонтерам, які завітали до нашої школи напередодні свята. А ще написали великого листа з побажанням добра, миру, щасливих миттєвостей від дітей- дітям. До благодійної акції долучилися учні 2-А, 4-Б, 4-Г класів. А вже за день наша посилка була доставлена і, завдяки керівнику шкільного телебачення "Галактика 28"(що разом із волонтерами побував у м.Щастя), ми змогли побачити сюжет шкільних новин та результат своїх добрих справ.

     Благодійний ярмарок, що відбувся у "Гаранті" у ті самі дні, об`єднав  учнів початкової школі у бажанні допомогти дітям-інвалідам та людям, що потребують допомоги. Він пройшов під гаслом "Європейського марафону", яким початкова школа  подорожує  із вересня. Солодощі у традиціях кожної європейської країни, з любов`ю приготували мами та бабці.  Смаколики із Болгарії та Словаччини, Італії та Німеччини зібрали у благодійну скриню понад 3, 5 тисяч.

    Свято Миколая - це виховання малечі на кращих традиціях українського народу. Стати помічниками Миколая - кращий спосіб зустріти свято!!

Переглядів: 461 | Додав: терези | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0