П`ятниця, 29.03.2024, 11:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Початкова освіта Лисичанська

Новини зі шкіл міста

Головна » 2015 » Грудень » 21 » Тиждень початкової школи
21:53
Тиждень початкової школи

В Лисичанській ЗШ I-III ст. №30 пройшов методичний тиждень вчителів початкових класів на тему: «Патріотичне виховання молодших школярів на уроках і в позаурочний час».

В рамках цього тижня було проведено відкриті уроки та виховні заходи, на яких наші вчителі намагалися показати, як виховувати патріотів нашої держави.

Відкритий урок в 1 класі на тему «Поняття «стільки ж, скільки». Складання та розв’язування задач» для колег нашого міста провела Каменкова Н. А. – вчитель вищої кваліфікаційної категорії, яка організувала цікаву математичну подорож по нашій Україні.

Степанова Т. В., вчитель вищої кваліфікаційної категорії, провела урок «Літературного читання» на тему: «В. Чухліб «Повінь» у вигляді подорожі мапою України.

Барбанягра В. А., вчитель-методист, урок природознавства в 3 класі на тему: «Вода. Енергія води» змогла перетворити на екологічну казку.

Літвінова В. В., старший учитель, урок української мови в 4 класі на тему «Узагальнення знань про прикметник» провела у вигляді новорічної подорожі до Святого Миколая з елементами народознавства.

Савицька О. Б., вчитель ІІ кваліфікаційної категорії, провела урок математики на тему: «Додавання та віднімання багатоцифрових чисел. Дії з іменованими числами».

А також були проведені цікаві виховні заходи: в 1 кл. Каменкова Н. А. влаштувала новорічну казку «По Вкраїні з краю в край ходить Святий Миколай», а учні 4-х класів разом із вчителями Літвіновою В. В. та Савицькою О. Б. зустрілися з воїнами АТО та волонтерами нашого міста. В рамках акції «Посилка солдату» діти всіх поч. кл. створили обереги для солдат та вітальні листівки з Новим роком.

 

Переглядів: 410 | Додав: vitusic2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0