Вівторок, 07.05.2024, 03:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Початкова освіта Лисичанська

Новини зі шкіл міста

Головна » 2015 » Грудень » 11 » ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ
19:10
ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

Кожна людина прагне бути здоровою, почуватися у безпеці й досягти успіху у своєму житті.  Здоров’я – це найвище благо, дароване людині Природою. Без нього життя не може бути повноцінним і щасливим. Збереження і зміцнення здоров’я молодого покоління – найважливіша функція шкільної освіти. Традиційно в КЗ"ЛСШ I-III ст.№8" пройшов місячник здорового способу життя. Протягом місяця проводився ряд навчально-виховних заходів, спрямованих на формування життєвих компетенцій, пов'язаних зі збереженням та зміцненням здоров'я дітей. 

    У кожному класі початкової школи пройшли виховні години "Гігієна - запорука здоров'я", "Корисні та шкідливі звички", "Ми - проти шкідливих звичок". Був проведений конкурс малюнків та плакатів. Діти прийняли участь у вікторині «Як бути здоровим». Також, був проведений конкурс фізкультхвилинок серед класних колективів.   Кожен клас підготував свою версію фізичних вправ, які допомагають швидко зняти емоційну та фізичну напругу, відновити здатність сприймати навчальний матеріал.  Усі діти та дорослі отримали гарний настрій та самопочуття, а переможців нагородили почесними грамотами.

Таким чином, вся робота вчителів нашої школи направлена на те, щоб допомогти дітям усвідомити, що здоров’я – це прекрасний дарунок, першооснова щастя людини, тому треба його берегти й зміцнювати.

Переглядів: 389 | Додав: vitusic2 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0